Det är en bok så full av livsvisdom att det inte

räcker att läsa den en gång. “Vem gråter vid din grav?” av Robin Sharma, ni vet han som skrev den fantastiske bästsäljaren “Munken som sålde sin Ferrari”. Livsvisdom. Det låter nästan tråkigt, men det är inte det. Det är en salig blandning av till synes självklarheter för att få ett mer rikt och levande liv. Ett liv som inte handlar om att sträva efter att bli lycklig sen, när man har mer tid, tjänar mer pengar, har ett bättre jobb… utan om att lycka är ett tillstånd vi skapar precis här och nu.

Råden han skriver är allt ifrån att verkligen vara närvarande här och nu, att pusta ut innan man går innanför dörren hemma för att kunna vara med familjen till 100 procent, till att alla böcker inte bör läsas ut, att gå upp en timme tidigare på morgonen, att samla på bra citat, att älska sitt jobb och att sätta riktigt höga mål. Helt enkelt en bok i konsten att leva, för att få ut det mesta av livet.

Jag har lyssnat på ljudboken, inläst av Stefan Sauk. Jag kommer snart att lyssna igen. Fördelen är att varje kapitel är så kort, så man kan ta boken lite pö om pö. Fast det gör man inte. Man vill ha allt.

Vem kommer att gråta vid min grav? Kommer jag att ha levt mitt liv så att jag inte är rädd för döden, när den kommer? Kommer jag att ha levt mitt liv, så att jag är riktigt nöjd med det liv jag skapade?

Min varmaste rekommendation att lyssna på boken på väg till jobbet. Och lyssna igen. Du är värd det.

Pin It on Pinterest

Share This