Årets andra dag. Har du gett något häftigt nyårslöfte vid tolvslaget eller är du mer som jag att du skriver ner dina mål för året? Jag sitter nu och uppdaterar min plan för det år som precis har börjat. Brukar ha mål för olika områden i livet, som arbetet, familjen, min hälsa, min relation… Det är rätt roligt att gå tillbaka under året och se hur långt jag kommit på respektive område. Vissa mål kommer att finnas kvar under alla år, de som är av mer existentiell karaktär.

Det är rätt så nyttigt att fundera igenom vad som är viktigt för mig just nu. Och vad jag är beredd att jobba lite extra på för att nå. En person som är duktig på att se vad som gör att andra lyckas och sedan lära av det är framgångscoachen Anders Haglund. Han har i sitt senaste veckobrev en mall man kan följa för att göra en plan för året. Det är ett sätt att göra det på.

Jag tror att alla sätt är bra. Om de funkar för en själv. Det viktiga är nog bara att fundera ett par varv vad jag vill få ut av livet. Så att jag inte står och stampar och sedan bittert konstatera att det inte blev så mycket av det här året heller. Och sedan göra det.

Med önskan om ett Gott Nytt År!!!

Pin It on Pinterest

Share This