Vilken sommar det har varit! Och är! Svårt att vara missnöjd. Jag har verkligen kopplat bort allt, njutit av familj, vänner, segling och god mat. Och jag har några njutardagar kvar i mina föräldrars sommarstuga utanför Örnsköldsvik innan det är dags för jobb på allvar. Men idag tjuvstartade jag lite av vardagslunken med ett jobbmöte och ett träningspass med min PT Joe, efter sex veckors uppehåll. Det är inte det att jag inte har tränat under sommaren, men det har inte blivit riktigt så mycket som jag hade önskat. Långt ifrån om jag ska vara ärlig. Nu känns det skönt att komma igång igen.

Om drygt två veckor är det tänkt att jag ska genomföra mitt livs första triathlon. Visserligen den korta sprint-distansen, men ändå – det känns lite pirrigt. Ikväll fanns ett prova-på-tillfälle som jag hade tänkt vara med på. Hade tänkt. Idag när jag stressad skulle cykla iväg på min nya cykel med clips-pedaler till träningen så gjorde regnet pedalerna blöta och slippriga och jag kom inte i fas (har inte full kontroll på den tekniken ännu), vilket gjorde att jag föll åt sidan. Välte. Landade på höften och handen. Har betydligt mindre krock-kudds-massa på handen än på höften så den fick sig en rejäl smäll. Det var svårt att träna på det nya utomhusgymet på Gärdet, och jag tvivlar på att jag hade fixat simningen och cyklingen ikväll, så jag tillät mig att vara åskådare. Lärorikt det med. Inser att jag har mycket att lära när det gäller triathlon och det är knappt tre veckor kvar till skarpt läge. Det är det som kallas utmaning. Jag gillar utmaningar.

Jag har sänkt mina tidsambitioner och ser detta lopp som en start. Mitt första triathlon, och om jag gillar det så blir det inte det sista. Jag skaffar mig ett resultat att slå, nästa gång. Och jag tänker att det kanske gäller fler saker i livet. Att det viktiga inte är att vara bäst, utan att må bra och ha roligt under tiden. Utmana sig själv för att tänja sina gränser och utvidga komfortzonen.

Så den här hösten ska jag inte bara genomföra mitt livs första triathlon. Jag ska också utmana mig på andra områden. Såväl privata som professionella. Det gör att det känns rätt kul att köra igång vardagen igen. Men först de sista härliga semesterdagarna.

Utomhusgym på Gärdet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Riktigt sjysst nytt utomhusgym på Gärdet

Gick lite sådär med skadad hand...
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Gick lite sådär att lyfta sig med skadad hand…

Och Johannes tog över cykling och springning
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Och Johannes tog över cykling och springning

Själv har jag förätit mig på alldeles för goda torkade ananas...
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Själv har jag förätit mig på alldeles för goda torkade ananas…

 

 

Pin It on Pinterest

Share This