Du är briljant. Det vet jag. För jag har träffat så många som till en början är lite stapplande och nervöst darrande, men som med träning och rätt verktyg verkligen blommar ut. Men det behövs ofta rätt mycket träning för att verkligen bli briljant.

Enligt många experter står orden för bara omkring 7% av det vi tar till oss under en presentation, rösten står för 38% och kroppen för hela 55%. Det är därför det är så viktigt att fokusera mest på hur du säger det du vill säga om du vill kunna övertyga. På riktigt.

5 oktober, med uppföljningsdag 19 oktober, är det dags för utbildningen “Briljera när du ska presentera” som jag arrangerar tillsammans med motivation.se.

En inspirerande utbildning som hjälper dig att utvecklas till den mest glimrande och övertygande versionen av dig själv – oavsett om du ska hålla ett möte, en säljpitch eller en stor dragning. Du får konkreta och användbara råd om framförande, budskap, manus, kroppsspråk, presentationsbilder och personlig framtoning så att du verkligen lär dig presentera, visualisera och väcka rätt känslor hos dem du möter. Vi arbetar hands-on och utgår ifrån dina aktuella utmaningar så att du kan bli den bästa versionen av dig själv och övertyga när det gäller.

Inför utbildningen har du förberett en kort presentation på 2 minuter som du får möjlighet att öva på under första utbildningsdagen och framför allt inför uppföljningsdagen. Det finns inga genvägar till att bli en briljant presentatör – det är öva som gäller.

Under dag två ges möjlighet att videofilma din presentation. Du kan sedan efter seminariet gå igenom din presentation och se vad du tycker fungerat bra och vad du fortsatt kan förbättra. Videoinspelningen är frivillig.

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här

 

Pin It on Pinterest

Share This