Det är årets näst sista dag. Ganska skönt. Det finns något befriande över att avsluta ett år och “vända blad” så att säga. Börja på något nytt. Inte nödvändigtvis för att det gamla var tråkigt eller har något att dölja, bara för att det är skönt med en nystart.

Jag brukar passa mig för nyårslöften. Det är så trist att bryta dem och känna sig som en dålig människa. Däremot brukar jag sätta upp nyårsmål. Förra årets mål har jag i vissa fall nått. Det känns bra! Däremot inte alla. De får följa med över till 2011 års mål… Men minst ett löfte ska jag ändå ge.

1. Vara ute i riktigt god tid mycket oftare.

Fördelen med det är att det då finns tid för reflektion, efter att hämta andan, efter att förbereda sig på det som kommer och efter att vara närvarande här och nu.

2011 blir ett närvarande år. Med mycket bus, skoj och livsnjutning. Med mycket gott. Bland annat.

Pin It on Pinterest

Share This