Jag hade hittat honom förut också. Mannen bakom bästsäljarsuccén “Start with why”. Har försökt läsa boken och sett bitar av TedTalk med honom. Men det blir aldrig samma sak. Idag var första gången jag upplevt honom IRL. För en fullsatt arena i Denver på konferensen ATD hade han publiken i sitt järngrepp från början till slutet – stående ovationer och tårar som trillade nerför mina kinder. Jag har hört många riktigt bra presentationer under åren, dessvärre minst lika många bedrövliga. Men det jag hörde idag var det bästa jag någonsin hört. Varför?

Simon Sinek hade ett tydligt budskap, en fantastisk förmåga att föra fram detta budskap och det märktes tydligt att han själv trodde på varje ord. Det var äkta, det var fängslande, det var brilliant. Det grep tag. På riktigt. Därav tårarna på slutet.

Jag får ofta frågan om vem som är min förebild av alla duktiga talare som finns, och jag brukar nämna några olika som jag verkligen gillar. Vi har några riktigt duktiga i vårt land. Men när det gäller internationella talare har jag nu hittat en favorit. Jag hittar gärna fler. 

Imorgon är en ny dag.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Förväntansfulla innan föreläsningen. Mina kära samarbetspartners Vanessa Leporati Wahlund, Johan Hamilton och Annika R Malmberg Hamilton.

Pin It on Pinterest

Share This