Det kan faktiskt hända oss alla. Idag är arbetet med kriskommunikation och krishantering viktigare än någonsin. Inte minst med tanke på hur snabbt åsikter och spekulationer sprids i sociala medier. På väldigt kort tid kan ett gott rykte skadas i grunden. Företag äger inte längre rätten till sina problem – allt kommer ut i det offentliga. Missnöjda kunder, felaktigheter eller mediedrev kan snabbt sätta dina affärer ur spel.

Med ojämna mellanrum arrangerar jag after works med aktuella och intressanta ämnen och talare. Om ett par veckor är det dags för krisexperten Jeanette Fors André som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och ger oss några av framgångsfaktorerna för att lyckas med sitt krisarbete.

Är du intresserad av att komma?

När: Onsdag 30 oktober
Tid: 17.00 – 20.00. Föreläsningen börjar vid 18.00.
Plats: BellaCom. Runebergsgatan 7, Stockholm.
Det bjuds på dryck och tilltugg.

Mejla mig så får du en plats på vår trevliga aw.

Jeanette Fors André är kriskonsult och hjälper ledare, styrelser och kommunikatörer med förebyggande krishantering, strategisk rådgivning och operativa insatser när krisen är ett faktum. Bakom hennes arbete finns sju års forskning kring kriskommunikation vid Uppsala universitet. Jeanette har skrivit boken “Praktisk kriskommunikation” som kom ut i våras.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This