Befinner mig just nu i Denver på ledarskapskonferensen ATD. 10.000 människor samlas på samma ställe för att välja och vraka mellan en massa olika presentationer för att lära sig mer och bli inspirerad. En guldgruva.

Som moderator hör jag väldigt många presentationer. Varje vecka. Men det är väldigt sällan jag har förmånen att bara sitta och lyssna för min egen skull, på något jag har valt själv, som jag tror kan hjälpa mig och min utveckling. Den här veckan har jag det. Och från dagens fyra sessioner har jag plockat med mig något guldkorn från varje talare. Delvis nya insikter. 

Min tanke är att bli bättre på att dela med mig av det jag lär mig. Av det jag noterar och hör. Att blogga mer frekvent, men också på andra sätt. Korta betraktelser över vad som gör att någon vill lyssna på det du har att säga. Vad som gör att du når fram.

Den första reflektionen är hur viktigt det är att tanka energi. Om du ska kunna ge till andra behöver du också få. Idag har jag fått energi dels genom bra presentationer, men också genom att jag började dagen med att jogga nästan en mil genom Denver och avslutade med en avkopplande stund i hotellets jacuzzi innan frukost. Ovärderlig energipåfyllning. 

Kanske är energipåfyllning något som är ovanligt för dig, men kom ihåg att det är så viktigt för att sedan kunna ge. Och kom ihåg att påfyllning av energi till kroppen är lika viktig som påfyllning till hjärnan.

Befinner mig just nu i Denver på ledarskapskonferensen ATD. 10.000 människor samlas på samma ställe för att välja och vraka mellan en massa olika presentationer för att lära sig mer och bli inspirerad. En guldgruva.

Som moderator hör jag väldigt många presentationer. Varje vecka. Men det är väldigt sällan jag har förmånen att bara sitta och lyssna för min egen skull, på något jag har valt själv, som jag tror kan hjälpa mig och min utveckling. Den här veckan har jag det. Och från dagens fyra sessioner har jag plockat med mig något guldkorn från varje talare. Delvis nya insikter. 

Min tanke är att bli bättre på att dela med mig av det jag lär mig. Av det jag noterar och hör. Att blogga mer frekvent, men också på andra sätt. Korta betraktelser över vad som gör att någon vill lyssna på det du har att säga. Vad som gör att du når fram.

Den första reflektionen är hur viktigt det är att tanka energi. Om du ska kunna ge till andra behöver du också få. Idag har jag fått energi dels genom bra presentationer, men också genom att jag började dagen med att jogga nästan en mil genom Denver och avslutade med en avkopplande stund i hotellets jacuzzi innan frukost. Ovärderlig energipåfyllning. 

Kanske är energipåfyllning något som är ovanligt för dig, men kom ihåg att det är så viktigt för att sedan kunna ge. Och kom ihåg att påfyllning av energi till kroppen är lika viktig som påfyllning till hjärnan.

Pin It on Pinterest

Share This