Lärargalan

”Anna är så begåvad, alltså WOW! Smart, rolig och härlig på samma gång. Hon snappar upp roliga kommenterar och ställer rätt frågor till deltagarna på scenen. Den värmen hon sprider runt omkring sig gör kvällen. Med Anna som moderator kan kvällen inget annat än bli succé. Anna du är ett geni.”

Beata Kull, initiativtagare Lärargalan

Talarträning

”Anna klev in i ett nervöst skede där jag skulle iklä mig hennes roll och vara moderator på en heldagskonferens på jobbet. På ett klarsynt sätt navigerade hon mig till ett tydligare sätt att uttrycka det jag ville förmedla från scen – och kom med smarta tips om hur att hålla publiken intresserad och engagerad.  Men bäst av allt var att hon ingav mig ett lugn att våga ha kul också – och det hade jag!”

Christina Psarris, KAM på SJ AB

Årets VD

“Anna jobbar stenhårt för att ge publiken en givande debatt . Frågorna hon ställer är brännande och relevanta, aldrig undvikande och allmängiltiga. Resultatet blir ett skarpt samtal som når ut till varenda åhörare och lämnar ingen oberörd.”

Frida Nilsson, motivation.se

Anna är ett proffs ut i fingerspetsarna. Påläst, alert, lagom vass, charmig, naturlig och trovärdig. Vi är glada och stolta över att ha haft Sveriges bästa moderator på scenen under vårt event och hon bidrog till att det blev en stor succé.

Therese Sinter, marknadschef Sogeti

Combitech

Anna är en av de bästa moderatorerna som jag har arbetat med. Med fantastisk skicklighet får hon personerna på scen att känna sig trygga samtidigt som hon är väl påläst och kan ställa både vassa och roliga frågor till både scenpersonen och publiken.

Hans Torin, VD för Combitech AB

The Sales Conference

“Anna Bellman tillförde mycket energi och professionalitet, och var väl påläst och engagerad i temat komplex B2B-försäljning. Hennes driv och kunskap bidrog till att årets The Sales Conference blev det bästa hittills.”

Henrik Larsson-Broman, vd Prosales

Almedalen

“Anna Bellman har förmåga att snabbt fånga en frågas kärna. Det i kombination med en utvecklad lyhördhet innebär att man som kan uppdragsgivare känner sig trygg i att låta henne leda en debatt i en angelägen politisk fråga.”

André Johansson, Presschef HSB

För att skapa ett bra resultat i ett möte är valet av moderator mycket viktigt. Det behöver vara någon som läser på ordentligt om ämnet och kunden, som är lyhörd och prestigelös,  som kan ställa rätt frågor och samtidigt knyta ihop säcken så att deltagarna förstår. Anna Bellman gör allt detta på ett otroligt bra sätt. Vi använder Anna så ofta vi kan för då vet vi att programmet på scenen drivs på det sätt vi önskar.

Sofi Franzén, vd Eventyr

Barncancerfonden

Anna är otroligt proffsig och engagerad som moderator, hon sätter sig snabbt in i frågor och lyckas hålla diskussionen på rätt nivå, så att den blir underhållande och intressant.

– Per Leander, fd generaldirektör Barncancerfonden