Tänk vad ett glammigt jobbuppdrag kan leda till!
Ett av de klart roligaste jobben under det här året var när jag fick förmånen att leda Rambolls Engineering-for-life-gala i våras. Ramboll samarbetar med Stockholms stadsmission som har sitt unika klädmärke Remake, där de gör hållbara plagg av second hand-material.
Fyra olika kreationer fick jag ha under kvällen, som jag visade upp på cat-walken samtidigt som jag ledde programmet för kvällen, där det mest populära klädesplagget lottades ut till en lycklig vinnare i publiken.
Anna Bellman tillsammans med Rambolls vd Niklas Sörensen och Stockholms stadsmissions direktor Marika Markovitz.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Anna Bellman modererar under Rambolls Engineering-for-life-gala våren 2018.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn
Inför detta coola jobbuppdrag fick jag frågan från Carmen Wargborn, Brand Experience Manager på Ramboll, om jag inte skulle springa Stockholm halvmarathon som Ramboll är ny huvudsponsor till i år. ”Jovisst!” Hör jag mig själv utbrista, trots att jag lovat mig själv att inte springa några längre lopp sedan mina knän strejkade för några år sedan. Och ett ja går ju inte att ta tillbaka. Inte när en kund frågar. Inte när det känns som en evighet till 15e september. Det var bara till att börja träna…
Trots en lårkaka för några veckor sedan som satte stopp för en del viktiga långpass inför denna dag, så kändes formen helt okej innan loppet. Jag försökte leva som jag lär när någon känner sig nervös inför att de ska hålla en presentation – att mycket handlar om inställningen, och förberedelserna. Tänk ”Det är kul!”. Ta bort alla negativa tankar. Det har hjälpt många med scenskräck. Det hjälpte mig igår också. Nästan hela vägen. För det kändes riktigt bra de första 17 kilometerna. Sedan började det bli tungt. Riktigt tungt. Och tyngst var de sista 150 meterna eftersom jag trodde att målgången var närmare än den egentligen var. Tufft att tänka positivt då… Men jag stapplade mig i mål och slog mitt personbästa på halvmaran med sju minuter (inte så svårt, men ändock), så jag är nöjd. Och jag fick blodad tand.
Det var en fantastisk dag, med ett perfekt löpväder. Både inför och efter loppet samlade Ramboll några av sina medarbetare och vänner där vi fick god mat och skön massage. Och det är tydligt att Carmen är nöjd. Och att det kommer mer. Hon lovar ännu mer till nästa års halvmara, så den ska jag verkligen inte missa. Det blev med andra ord en succé som förpliktigar för nästa års arrangemang, Du hänger väl med?
Hör Carmen berätta i en något stökig ”efter-maran-stämning” om hennes känsla efter loppet.

En nöjd Carmen och Anna på Ramboll Stockholm Halvmarathon
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn
Laddade för Ramboll Stockholm Halvmarathon
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn
Nytt personbästa på Ramboll Stockholm Halvmarathon
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn
Nöjda efter Ramboll Stockholm Halvmarathon
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

 

Pin It on Pinterest

Share This