Företagets fullständiga namn är Bellacom Speaking Partner AB och det är precis det vi vill vara en speaking partner som i nära samarbete med dig ger råd och vägledning i hur just ditt möte eller din presentation ska utformas för att verkligen nå din publik.

Anna  Bellman

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor.

Anna har utvecklat konceptet Briljera när du ska presentera, som består av föreläsningar i större grupp, skräddarsydd utbildning och personlig talarträning. Den ger inspirerande och konkret vägledning i presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Med sin förståelse för problematiken i stora bolag och i mindre entreprenörsföretag, kan Anna snabbt sätta sig in i kundens frågeställningar så att de viktiga budskapen som ska komma från scen blir de rätta. Med rätt frågeställningar, engagemang och driv.

Anna är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery. Hon är medlem i ATD Association for Talent Development och National Speakers Association of Sweden.

Anna skriver regelbundet krönikor på motivation.se och har skrivit boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken”.

Pressbilder

Kontakta Anna

Tack Anna för proffsig och snabb hjälp inför min stora premiär som galakonferencier. Genomgång och disposition av talmanus, samt livsviktiga tips för att fånga publiken och hålla rätt dynamik väl uppe på scen. Efter din insats kände jag mig trygg och säker. Galakvällen blev en succé!

Annie Seel, Rallyförare & föreläsare

Anna Bellman gav ett fantastiskt första intryck redan per telefon. Vidare fortsatte hon påvisa på sin expertis i förberedelserna likväl som i den paneldebatt som hon höll. Vi vill även påstå att hon lyfte diskussionerna till en ny nivå. Hon har en fingertoppskänsla för tajming och kom med bra förslag som avspeglade hennes kunskap inom ämnet.

Yamit Viitaoja, IW GROUP

Vi i programgruppen är så himla nöjda. Du är enkel att bolla med, proffsig och engagerad (och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med).

Linda Workinn, Fastighetsnytt och Business Arena