Det råder minst sagt Obama-feber i Stockholm idag. Själv hade jag lite dålig koll på vilka vägar som skulle vara avspärrade och tänkte att det väl borde gå att cykla till ett möte i Gamla stan strax före 11.00, men istället fick jag titta på ett antal svarta bilar i kortege på avstånd, och bli tio minuter sen till mitt möte. Ursäkten godtogs. När jag sedan skulle skynda mig iväg till eftermiddagens viktiga träningsmöte med min PT Joe så hände samma sak igen! Men till träningen kom jag. Precis i tid. Och det blev ett härligt pass eftersom jag hade rätt mycket energi idag. Det är ju inte varje gång det känns så…

Tänker på det kloka talesättet “Den som inte tar sig tid att träna måste förr eller senare ta sig tid att vara sjuk”. En av Sveriges absolut bästa föreläsare är Annika R Malmberg, framgångsexpert och multisportare som verkligen är en inspiration när det gäller att träna för att må bra och bli framgångsrik. Hon gav sina fem bästa karriärtips i TV4 förra veckan, där det sista tipset just är att träna regelbundet för att orka. Hon skrev i ett av sina nyhetsbrev “När du skapar utrymme för motion i ditt vardagliga liv, så kommer du att orka mer, bli gladare och faktiskt tänka snabbare. Dessutom är det ett känt faktum att majoriteten av chefer i svenskt näringsliv tränar mer än genomsnittet och de brukar få upp ögonen för andra som också är i fysisk god form och gillar utmaningar av alla de slag. Barack Obama tränar varje morgon. Men så är han president också.”

Och jag tänker att de få ursäkter jag kan komma på för att inte ha tid att träna inte är så godtagbara i längden. Om Barack Obama hinner träna varje morgon, så hinner jag.

Pin It on Pinterest

Share This