Har ägnat dagen åt ett nytt spännande samarbete. Det inkluderar allt det jag gillar: skriva krönikor, göra tv, vara moderator för ett stort event i höst… Nästa vecka blir det offentligt. I’ll keep you posted.

Den första krönikan är skriven. Den handlar om social kommunikation. Vikten av att vara aktiv i sociala medier för att skapa goda relationer. Jag har dock inte varit så bra på det på slutet. Har inte funnits i sociala medier alls de sista två veckorna, förutom de bröllopsbilder som lagts upp på Facebook under och efter vårt bröllop. För det är faktiskt så, jag känner mig lite ursäktad. Den 19e maj blev jag fru Frosteman Bellman och kände att det var på sin plats att ta en liten paus från allt det här under bröllopsresan. Men nu är jag tillbaka. Och känner en enorm lust efter allt det nya som väntar. I det ingår att försöka blogga lite mer frekvent, twittra mer frekvent – allt för att skapa ännu bättre relationer på nätet.

På lunchmötet idag, inför lanseringen av vårt samarbete nästa vecka, pratade vi bland annat om vad som är viktigt för att vara en god ledare. Ett av orden som nämndes var lust. Jag vet inte om det är en åldersrelaterad fråga (har sedan ett par veckor passerat en magisk åldersgräns) men jag har nämnt den förr och jag återkommer till den gång på gång. Jag vill verkligen känna lust till det jag gör och dem jag umgås med. Både privat och på jobbet. Visst inser jag också att allt inte kan vara superkul alltid, men oftast kan det nog det. Om jag känner lust till det jag gör blir jobbet så mycket bättre utfört. Därför ska jag försöka koncentrera mig på det som är kul. Det är hög tid för mer lust!

Pin It on Pinterest

Share This