Moderator

Lyft konferensen ytterligare en nivå med rätt moderator, debattledare eller konferencier. Med humor, värme och skarpa frågor blir mötet ett tillfälle där människor engageras, fascineras och berörs.
Boka Referenser

Moderator

Lyft konferensen ytterligare en nivå med rätt moderator, debattledare eller konferencier. Med humor, värme och skarpa frågor blir mötet ett tillfälle där människor engageras, fascineras och berörs.
Boka Referenser

Möten med förväntan

Anna Bellmans bakgrund gör henne perfekt som moderator. Hon har erfarenhet av ledande positioner inom näringslivet, har själv drivit bolag och har arbetat som radio- och tv-journalist med vana från direktsändningar. Hon vet vad som skapar ett engagemang hos publiken, skapar med varm humor och rätt tempo en skön stämning och ser till att budskapet verkligen når fram genom att snabbt hitta den röda tråden.

Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan.  Annas ambition är att tillsammans med kunden se till att de uppsatta målen nås. Med råge. Hennes styrka är att vara noga påläst och att med driv och engagemang leverera det medarbetarna inspireras och motiveras av så att en förändring kan ske på hemmaplan.

Interaktion ger engagemang

Traditionella mötesupplägg är inte så effektiva. Vi kommer bara ihåg mellan en och tio procent genom att sitta och lyssna, visar olika studier. Den som däremot är delaktig i olika former av interaktion kommer ihåg närmare 70 procent av ett möte. Anna arbetar gärna med olika interaktiva inslag och digitala verktyg som engagerar och gör det intressant för deltagarna under hela dagen. Så att mötet blir starten på något nytt.

Anna som moderator

Anna är kvicksilvret som modererar ett seminarium med lika delar smittande entusiasm som genomtänkt struktur. Dessutom har Anna ett lyssnande öra. När något överraskande eller spännande sägs stannar hon upp och fördjupar samtalet. Den förmågan har långt ifrån alla som leder seminarier.

Lennart Weiss

Kommersiell direktör, Veidekke

Anna – du gjorde vår kväll! ❤️❤️❤️ Med ditt proffsiga men ändå varma och nyfikna sätt lyfte du hela Engineering for life-galan och bidrog mycket starkt till att kvällen blev en succé. Tusen tack från mig och alla oss på Ramboll i Sverige. You rock!

Carmen Wargborn

Brand Experience Manager, Ramboll Sverige

Jag har blivit intervjuad så många gånger i så många olika sammanhang, men samtalet med Anna Bellman på scen var annorlunda, vilket var kul. Stringent och rätt personligt på samma gång. Anna hade gjort ett bra förarbete och lyfte saker jag nästan glömt bort, som överraskade och förde samtalet framåt. Anna har förmågan att göra samtal intressanta, och även när det är flera personer med i en panel så håller hon diskussionen bra på plats.
Sven-Olof Johansson

VD, Fastpartner

Pin It on Pinterest