Möten med förväntan

Anna Bellmans bakgrund gör henne perfekt som moderator. Hon har erfarenhet av ledande positioner inom näringslivet, har själv drivit bolag och har arbetat som radio- och tv-journalist med vana från direktsändningar. Hon vet vad som skapar ett engagemang hos publiken, skapar med varm humor och rätt tempo en skön stämning och ser till att budskapet verkligen når fram genom att snabbt hitta den röda tråden.

Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan.  Annas ambition som moderator är att tillsammans med kunden se till att de uppsatta målen nås. Med råge. Hennes styrka är att vara noga påläst och att med driv och engagemang leverera det medarbetarna inspireras och motiveras av så att en förändring kan ske på hemmaplan.

Interaktion ger engagemang

Traditionella mötesupplägg är inte så effektiva. Vi kommer bara ihåg mellan en och tio procent genom att sitta och lyssna, visar olika studier. Den som däremot är delaktig i olika former av interaktion kommer ihåg närmare 70 procent av ett möte. Anna arbetar gärna med olika interaktiva inslag och digitala verktyg som engagerar och gör det intressant för deltagarna under hela dagen. Så att mötet blir starten på något nytt.

Almedalen närmar sig med stormsteg och det finns fortfarande några tider att boka in Anna som moderator. Att moderera under Almedalen är något Anna har stor erfarenhet kring och publiken går därifrån med ökad kunskap och en skön känsla.

Bilden är från när jag modererade för Ramboll. (Foto: Truls Busch)

Moderator Anna Bellman
Kontakta Anna

Anna är ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon satte sig snabbt in i vårt program, är otroligt lyhörd och kan på ett lysande sätt blanda allvarliga ämnen, fakta och avancerade strategier med humor och glädje.

Magnus Hemmingsson, vd Mälarenergi AB

Anna Bellman, moderator

Anna – du gjorde vår kväll! ❤️❤️❤️ Med ditt proffsiga men ändå varma och nyfikna sätt lyfte du hela Engineering for life-galan och bidrog mycket starkt till att kvällen blev en succé. Tusen tack från mig och alla oss på Ramboll i Sverige. You rock!

Carmen Wargborn, Brand Experience Manager Ramboll Sverige