Aktuell som Moderator i Almedalen 2018

Varje år leder Anna både stora och mindre seminarium i Almedalen där hon alltid tar med publiken på ett interaktivt och samspelande sätt.

Med Anna som moderator får du ett superproffs som kan leda så att alla kommer till tals och att publiken känner att de är med och får den där extra dimensionen – hur skillnad kan skapas.

Anna är trygg, kunnig, påläst och lite lagom klurig och ifrågasättande. Med resultatet att publiken får med sig mer kunskap och en skön känsla.

Klipp från tidigare moderatorskap i Almedalen

Vad kunderna tycker om Anna som Moderator

“Anna är kvicksilvret som modererar ett seminarium med lika delar smittande entusiasm som genomtänkt struktur. Dessutom har Anna ett lyssnande öra. När något överraskande eller spännande sägs stannar hon upp och fördjupar samtalet. Den förmågan har långt ifrån alla som leder seminarier.” Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke

”Anna Bellman har förmåga att snabbt fånga en frågas kärna. Det i kombination med en utvecklad lyhördhet innebär att man som kan uppdragsgivare känner sig trygg i att låta henne leda en debatt i en angelägen politisk fråga.”
André Johansson, Presschef HSB

”Stort tack för din eminenta insats för Hand in Hand! Du är såå proffsig och insatt och dessutom väldigt trevlig! Vi, och jag, är så glada och tacksamma för ditt engagemang!”
Charlotte Bohman, styrelseordförande Hand in Hand

Kontakta Anna gällande Moderatorskap i Almedalen 2018
//