Det är inte alltid jag är först på bollen, så att säga. Men det betyder inte att det är sämre för det. Jag lyssnar alltid på en ljudbok, radio eller podcast när jag tar mina morgonpromenader eller går till och från möten. I helgen talade min bror sig varm för Värvet, en oerhört populär podcast med Kristoffer Triumf som jag inte alls hört tidigare, trots att det är den typen av samtal/intervjuer jag själv skulle vilja göra fler av. Har redan hört två program den här veckan och jag kan varmt rekommendera avsnittet med Alexander Bard. Kanske håller du inte med honom om allt, men det han säger fick mig att verkligen tänka till på hur jag ser på saker och ting, inom så många områden. Exempelvis det han säger om metafysik. Oerhört intressant. Lyssna!

“Whereever I lay my laptop, that´s my home”.

Pin It on Pinterest

Share This