Vilka galningar Ă€r det jag kommer att jobba med 2016? 🙂

May the force be with you
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • reddit
  • LinkedIn

Jag har pÄbörjat ett samarbete med profesionella och fantastiska Annika R Malmberg AB, dÀr jag kommer att förstÀrka ett hÀrligt gÀng med mina kunskaper i presentationsteknik och förelÀsningar om övertygande och sÀljande personlig kommunikation, om vikten av ett medvetet första intryck och hur du gör för att pÄ riktigt bli vÀn med scenen.

Precis som alla andra pĂ„ Annika R Malmberg Ă€r jag ackrediterad i personprofilsverktyget Insights Discovery, det vi kallar “VĂ„ra fĂ€rger”. Jag skulle vilja pĂ„stĂ„ att Annika R Malmberg Ă€r klart bĂ€st i Sverige inom det omrĂ„det och jag ser verkligen fram emot att arbeta Ă€nnu mer med hur vi kan bli bĂ€ttre som presentatörer och kommunikatörer genom att förstĂ„ vĂ„r publik bĂ€ttre.

Jag kommer fortsÀtta att driva mitt bolag BellaCom, dÀr jag fokuserar pÄ att vara moderator, förelÀsare och talartrÀnare, och kommer pÄ deltid arbeta med Annika R Malmberg. Ser fram emot ett hÀrligt 2016!

May the force be with you…

Pin It on Pinterest

Share This