Jag var smart. Under förra veckans höstlovsresa till Gran Canaria så fick jag mycket värdefull tid till träning, skönt häng med några av mina nära, goda middagar och framför allt reflektion. Om det skrev jag i min senaste krönika på motivation.se Why should I give a shit.

Nu är det en annan typ av tempo och prioriteringar. Har inlett den mest intensiva jobbperioden någonsin med massor av roliga moderatoruppdrag och talarträningar. Bara imorgon är det lansering av Ridderheimsrapporten där de senaste mattrenderna rapporteras, och sedan är jag hela eftermiddagen med Barncancerfonden där jag modererar FokusCSR – en inspiration för företag i hur de ska satsa på hållbarhet. FokusCSR går att se live här: http://www.barncancerfonden.se/om-oss/aktuellt/livesandningar/

En månad då jag inte kommer att kunna reflektera så mycket. Bara fokusera och fakturera. Positivt det med. 🙂

IMG_1352
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Med mina fina tjejer på delfinsafari i fredags. Vi såg hundratals!

IMG_1295
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Fantastisk utsikt från balkongen att reflektera till.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This