Det är måndag morgon. Borta är den härliga semesterkänslan och det tokvarma vädret. Nu är det allvar. Nu är det jobb. Nu är det på riktigt. Men hur motiverar man sig att komma igång och få något gjort?

Jag tjuvstartade lite lugnt ett par dagar förra veckan. Gjorde lite administration och rensade mejl. Skönt att stöka undan det värsta. Så nu finns inte några ursäkter. Nu är det ju bara att börja jobba!

Men hur gör man? Jag har börjat med att skriva en lista på allt som jag vill få gjort den närmsta tiden (jag har en i datorn som jag uppdaterar varje vecka och skriver ut). Har sedan skrivit en post-it-lapp med det jag ska göra idag. Jag älskar känslan av att få stryka det jag gjort!

När jag kom hit till jobbet så väntade en ny bok på mig: “Nå framgång på LinkedIn”. Jag, och jag tror inte att jag är ensam, använder inte LinkedIn som det verktyg och suveräna nätverk det är. Det ska bli ändring på det nu har jag tänkt. Jag behöver bli bättre på försäljning, där kan LinkedIn vara en kugge.

Så. Att-göra-listan är skriven. Detta blogginlägg är skrivet. Nu är det bara att köra igång. 🙂

Ha en underbar start på hösten!

Pin It on Pinterest

Share This