Att få vara med och bidra till något större, med ett högre värde, är något jag värdesätter mycket och vill prioritera. Därför ger jag en del av min tid som moderator till uppdrag, organisationer och människor jag tror på och tycker om. De senaste åren har jag bland annat varit moderator på Fokus CSR, Barncancerfondens seminarium för att inspirera fler företag att arbeta med CSR-frågor. Det kommer jag att vara även i år.

 När äventyraren Aron Andersson för några veckor sedan frågade om jag ville hänga med och bestiga Kilimanjaro i januari för att samla in pengar till just Barncancerfonden, så tvekade jag inte en sekund. Självklart! Målet är att samla in 500.000:- för att alla barn ska överleva cancern. Jag hoppas att vi kan få in ännu mer. Både Danny Saucedo och Molly Sandén är med i teamet och troligtvis kommer ett tv-team att följa oss. Så det kommer att bli en del publicitet, vilket känns riktigt bra! Och riktigt roligt att min man Mats också ska med på äventyret. 🙂 Vill du vara med och bidra med en slant? Läs hur du kan göra här.

Här är en video från Vardagspuls i TV4 där Aron Andersson och Molly Sandén berättar om projektet.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This