Vissa livsöden och berättelser griper tag mer kraftfullt än andra. Jag lyssnar just nu på boken “Jag ska inte dö idag” av Pamela Andersson. Topphälsas chefredaktör som för två år sedan fick veta att hon har en hjärntumör som inte går att operera bort. En fantastisk bok som ger den osminkade sanningen om hur hon hanterar sin nya livssituation med ett hemskt cancerbesked, barnens reaktioner och hur hon tränar för att vara så fysiskt stark som möjligt vid operationen. Fascinerande. Läs/lyssnarvärd.

Idag var det Topploppet i Hagaparken i Stockholm, arrangerat av just Topphälsa. Ett lopp jag anmälde mig till för bara drygt en vecka sen. För att få vara med härliga Mari Holm, Annie Seel och Pernilla Johansson i Team Toppalong, och för att få till träningen. Egentligen tycker jag att det är rätt trist att springa, så därför anmäler jag mig till lopp så att träningen blir av (det är därför jag tror att Triathlon mer är min grej, med tre sporter i en). Nästa lopp jag anmält mig till är Tunnelloppet 22 november. Idag har jag också signat för ett springprogram så att jag verkligen kommer ut och löptränar. Man kan ju inte leva på promenader och styrketräning allena om man vill förbättra sitt resultat på milen…

Det gick inte så bra som jag hade hoppats idag. Var inte i mitt livs form. Men det var ändå ok. Dock har inte min totaltid på milen registrerats, utan bara mellantiden efter 5 kilometer. Så det är lätt att tro att jag bröt efter halva loppet, men jag kommer tydligt ihåg att jag genomförde hela och att de sista två kilometerna var en kamp. Kanske lika bra att resultatet inte är offentligt, eftersom det ändå inte är ett resultat att skryta om för de kommande barnbarnen. Men det var roligt att göra. Och att sitta i Hagaparken och äta picnic i det fantastiska vädret med fina vänner efteråt. Livskvalitet.

Mari Holm, Annie Seel och jag, innan loppet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Mari Holm, Annie Seel och jag, innan loppet

Annie och jag laddar minuten innan start
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Annie och jag laddar minuten innan start

Team Toppalong: Annie Seel och Mari Holm
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • reddit
 • LinkedIn

Team Toppalong: representerade av Annie Seel och Mari Holm

Pin It on Pinterest

Share This