Förutom att Norge är vackert och att det är en fröjd att få lyssna till det norska sjungande språket en hel dag, så är jag efter gårdagens besök på Norsk Tipping i Hamar, en timme norr om Oslo, så imponerad över deras besöksarea. Där har de byggt en drömsimulator där man kan fånga drömmar, och när man står på ett visst sätt ser det ut som om drömgeneratorn når hela vägen genom jorden till andra sidan. Jag går igång på sånt. Coolt.

IMG_4362
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • reddit
  • LinkedIn

Norsk Tipping är Norges motsvarighet till Svenska Spel, och en av Combitechs kunder. Combitech ska snart ska ha en konferens under några dagar i Göteborg, där jag har förmånen att få vara moderator. På Norsk Tipping gjorde vi igår en intervju med deras säkerhetschef Trond som ska användas på konferensen. Totalt ska jag intervjua fyra av Combitechs kunder för att få deras syn på vad de tycker om samarbetet, varför de valt Combitech och vad som kan förbättras. Att få det utifrånperspektivet på en konferens är fantastiskt bra. Dels lyfter det hela konferensen att bryta av med en film, alla blir lite mer alerta när programformen skiftar, och dels är det ovärderligt med en syn på företaget utifrån.

Förutom drömgeneratorn hade Norsk Tipping ett rum där de visade filmer på alla väggar i rummet på vilka olika välgörenhetsprojekt som deras överskott går till. Det blir tydligt att även spelbranschen kan göra gott.

Det var första gången jag jobbade med fotografen Petter Sönnfors. En riktigt kul och ambitiös kille. Jag gillar ambitiösa människor som tar ett par bilder extra för att slutresultatet ska bli riktigt bra. Då blir det ju oftast det också.

Pin It on Pinterest

Share This