Just nu skulle jag vilja veta hur man gör för att ladda om? Snabbt!

Dagen började med en riktig vitamininjektion på chefsnätverket Arndt´s som handlade om hur man gör för att öka sin försäljning med supersäljaren Peter Paunovic. Allt fler företagare är pessimistiska och tror att företagets försäljning ska minska kommande halvåret, enligt Vismas senaste affärsbaromenter. Det gäller dock inte de som går på nätverket Arndt’s visade våra mentometerundersökningar. Vilken energi i det rummet. Jag var moderator och det är det roligaste jag vet! Att få leda ett möte från början till slut, överbrygga med frågor och kommentarer. Få alla i rummet engagerade och lustfyllda att veta mer. Jag blir så uppfylld och inspirerad av personer jag möter, och den känslan är fantastisk att stanna kvar vid när mötet är slut. Men idag kan jag inte det. Nu måste jag ladda om. För snart är det dags för nästa inspirerande händelse. Årets vd ska utses ikväll. Där är jag också moderator och allt är inte helt klart. Än. Det kommer det att vara om några timmar, men just nu måste jag fokuserat och effektivt ladda om och förbereda för kvällens roliga utmaning.

Jag har försökt med promenad, chaite och morötter. Det får bli en promenad till med hunden på lunchen och sedan… sedan är jag nog fit for fight. Och pigg. Det måste jag vara. Det kommer jag vara! Yes, det ska jag! Och kanske ligger svaret på min fråga just där? Kanske är inställningen viktigare än både promenader och morötter?

Jag intervjuar Peter Paunovic efter hans föreläsning om hur man ökar sin försäljning. Gillar hans sista slide: “Den som slutar vara bättre, slutar att vara bra”. Så sant. Jag ska inte bara ladda om. Jag ska dessutom bli bättre till ikväll! 🙂

Ett par hundra personer på morgonens chefsnätverk på Operakällaren.

Pin It on Pinterest

Share This