Har tillbringat ett par helger med DEKRA. Före detta ÅF Kontroll som köptes upp av det stora tyska bolaget, där alla medarbetare inte var helt övertygade om att förändringen var positiv och som tyckte att det dröjde för länge innan kick-offen kom. Jag fick äran att via det proffsiga eventbolaget Eventyr vara moderator och likt Skavlan tog jag upp en efter en på scen och ställde de frågor jag trodde medarbetarna var nyfikna på. Det funkade.

Kombinationen av utfrågning som varvades med vanliga tråk-powerpoint-presentationer blev ett riktigt lyckat koncept. Att det sedan var fredagsmys med tacos och en riktig hejdundrandes Oktoberfest på lördagen gjorde inte stämningen sämre. Kick-offen, som hölls både i Tylösand och i Tammsvik under två helger, fick otroligt många positiva omdömen. “Det bästa jag någonsin varit på”. “Nu vet jag vad DEKRA är och hur vi ska lyckas”. Det gör gott i hjärtat. Kanske framför allt eftersom de tog in mig utan att veta vem jag är och vad jag kan.

Jag vill vara mer som Skavlan…

Pin It on Pinterest

Share This