Har haft en härligt intensiv jobbperiod bakom mig, och inte alls prioriterat varken denna blogg eller min mejlbox. Men nu när jag går igenom mejlen så har jag ett uttalande om mig efter det uppdrag som jag senast skrev om, som moderator för GodEls/GoodCause tackkväll, som jag bara inte kan låta bli att publicera. Blir helt varm när jag läser detta:
“En strålande moderator? Hur är en sådan? Som Anna Bellman tänker jag. Anna ger energi och lyckas fånga och hjälpa åhörarna att få med sig essensen i vad som sägs och att ha kul. Anna hjälper talarna att nå fram med sina viktigaste budskap och att komma till sin rätt. Det ser lätt och naturligt ut när hon gör det, men jag vet att det inte är en slump och mer är den tydliga talangen – Anna är påläst och väl förberedd vilket gör att inga förändringar eller överraskningar får henne ur balans. Hon lyfter ett helt event. När man sett Anna in action så förstår man att en moderator har minst samma funktion som dirigenten i en symfoniorkester. Hon gör alla bättre och helheten fantastisk.” Stefan Krook, grundare GodEl.

 

Pin It on Pinterest

Share This