Det känns på sätt och vis riktigt härligt. Året har verkligen dragit igång och uppdragsförfrågningarna duggar betydligt tätare än för bara en vecka sedan. Känns nästan som att det är lite för mycket att göra vilket är riktigt angenämt. Samtidigt så känns det som att kroppen inte riktigt vill. Jag fryser och känner mig allvänt “hurven” som vi säger i Norrland (i alla fall i Övik där jag kommer ifrån). Just nu planerar jag Arlandaseminariet på fredag, en debatt om Botniska korridoren på måndag, en global chefskonferens i Amsterdam nästa helg, mångfaldhetsdebatt måndagen efter och skönhetsmässa helgen efter det… Hemma är barnen sjuka och det får jag verkligen inte bli.

Men det finns en lösning när man känner sig så här, som jag fick av min tränare och som jag mer än gärna delar med mig av. Förutom att motionera ofta så kan man överkonsumera en dryck som man blandar själv. Denna “mirakeldryck” har hjälpt mig att undvika förkylning och sjukdom den senaste tiden.

Gör så här:
Koka upp en liter vatten, riv en rejäl bit färsk ingefära, droppa i en hel färsk citron, en skvätt honung och kanel. Låt allt stå och dra en stund. Tada! Drick en liter och energin återvänder. Eller drick två liter för säkerhets skull.

Nu ska jag strax på föreställning med Fredrik Swahns “Mitt i livet” (regisserad av Regina Lund), men när jag kommer hem senare ikväll så blir det definitivt en liter av mirakeldrycken. För jag tänker inte bli sjuk.

Pin It on Pinterest

Share This