Det är första jobbveckan sedan en fantastiskt skön ledighet och det var med mycket energi jag kom tillbaka i. Idag har jag inte alls den energin. Ögonen känns ovanligt tunga och torra och det känns som en smärre Mount Everest-expedition att ta sig till gymmet (där jag måste vara om en halvtimme). Så hur gör man för att orka när man egentligen inte orkar?

Det finns säkert många effektiva knep, men ett som jag brukar ta till boosta-sig-själv-knepet. Jag har en mapp där jag samlar alla uppmuntrande ord jag får, just för att kunna gå tillbaka och boosta mig själv och fylla på med energi. För finns det något härligare än att läsa något positivt någon annan skrivit om en? Just idag plockar jag fram den här twitterkommentaren efter ett uppdrag för Barncancerfonden (FOKUS CSR).

Så, då borde det väl vara en enkel match att köra ett styrkepass? 😉

Pin It on Pinterest

Share This