Den senaste veckan har jag varit moderator på två otroligt intressanta konferenser, båda med inriktning mot internet och mobilitet. Förra veckan var det KommITS och Sambruks användarkonferens i Tylösand “Gyllene tider för IT”, och i måndags körde jag Internetstrategidagen i Göteborg. Många otroligt intressanta och kunniga talare, många insikter. Det jag tydligast bär med mig är att det händer väldigt mycket just nu, att det händer snabbt, och att det gäller att vara kreativ för att hänga med och lyckas. Jag håller på att jobba om min kommunikationsstrategi en aning, och det känns bra.

Jag har gjort en liten omvärldsbevakning på området, som resulterat i en krönika som idag publicerats på motivation.se. Allt blir mobilt. Vad gör vi nu?

Vad gör du för att lyckas i den mobila världen? Kommentera gärna!

Internetstrategidagen på Lindholmen i Göteborg

Samtal med fd fotbollsproffset Pär Zetterberg och hans syster Åsa Zetterberg, Årets IT-person – på KommITS och Sambruks höstkonferens i Tylösand

Pin It on Pinterest

Share This