Släpp retoriken – fokusera på publiken

Släpp retoriken – fokusera på publiken hjälper dig att byta fokus från dig själv som presentatör till den du vill nå. Det är lätt att tro att du behöver vara en retorisk expert för att vara en briljant talare, men det är inte du som talare eller hur du använder retoriken som är viktigast – utan mottagaren av ditt budskap.

Många är onödigt nervösa och känner olust när de ska tala inför andra. Eller struntar i att öva och missar därför säkerhet och trygghet. Den här boken vill utmana dig och hjälpa dig med hur du kan förbereda presentationer på ett nytt sätt. Du får råd och tips på hur du verkligen kan nå fram. Som vikten av att lära känna dina åhörare, att hitta ditt huvudbudskap och att förbereda dig noga. Och framför allt – inse att det inte handlar om dig.

Beställ boken

Pris: 200 kr per bok inklusive moms. Frakt om 45 kr tillkommer. Fraktkostnaden är samma oberoende av hur många böcker ni beställer. Leveranstiden är cirka 1 vecka från beställningstillfället. OBS! Om ni inte får en bekräftelse på er beställning inom 24 timmar så sänd ett mejl till info@bellacom.se.

Från ”nära döden”-upplevelse till glädje! Vilken förmån att få träffa Anna Bellman och bli coachad av någon som är så professionell, varm och inspirerande. Genom konkreta tips om allt från innehåll, disposition till hur man fångar publiken lärde Anna mig att med rätt attityd och mycket förberedelse så går allt. Med smittande glädje och stort engagemang coachade Anna mig från en ”nära döden” känsla inför att gå upp på scen till en förväntansfull glädje över att få kliva fram och förmedla mitt budskap.

Ulli Söderberg, ekonomichef Svensk Fastighetsförmedling

 

”Vilken bok!
Huvudet på spiken (tänk att det ska kunna vara så enkelt), medmänskligt (i en tid där vi glömmer bort medmänskligheten) och personligt (den omtänksamhet du har i dig själv är ett mjukt surr i boken). Du har fått med dig en bit av dig själv i boken, trots att den är så konkret skriven. Den kommer att hjälpa många och det är inte helt oävet att tro att den kommer att bli årets julklapp. Det är en viktig bok.”

Linda Röjås Söderman